Omládněte s mladou pšenicí

Produkt mladá pšenice je té nejvyšší kvality, neboť je dovezena z Utahu, kde je pěstována v ekologickém zemědělství. V této oblasti se mladá pšenice pěstuje ve výšce tisíc pět set metrů nadmořské výšky. Během sklizně se u mladé pšenice sklidí listy, které se následně oplachují a odšťavní.  Tato šťáva, která vzniká, se potom suší při teplotě čtyřicet jedna stupňů Celsia. Tímto způsobem se zachovává její obsah naprosto všech enzymů, vitamínů, minerálů a dalších látek, které jsou pro organismus lidského těla velmi prospěšné.
kus obiloviny

Prášek z pšeničné trávy

Vzniklý prášek z pšeničné trávy je nepochybně bohatým zdrojem chlorofylu.
·         Také bílkovinné složení mladé pšenice je vynikající, neboť pšeničná tráva obsahuje všech osm esenciálních aminokyselin.
·         Zároveň je pšeničná tráva bohatým zdrojem mnoha vitamínů a má v sobě obsaženo více než padesát různých minerálů.
Mladá pšenice obsahuje:
·         Třicet krát více vitamínu B1 a jedenáct krát více vápníku než kravské mléko
·         Sedm krát více karotenu a pět krát více železa než špenát.
·         Sedm krát více vitamínu C než pomeranč.
Mimo to obsahuje pšeničná trávy také:
·         vitamíny B2, B6
·         beta karoten
·         vitamín E
·         vitamín K 
·         polysacharidovou molekulu, jež má funkci jako antioxidant
pšenice na poli

Pěstování bio pšenice

Ekologické farmy, kde se pšenice pěstuje, se nacházejí v panenské přírodě Utahu. Tato oblast bývala kdysi dávno mořským dnem. Z toho důvodu je zdejší půda pro pěstování produktů vhodná pro svůj vysoký obsah minerálních látek a také stopových prvků. Tráva z mladé pšenice je sklízena v období, kdy obsahuje co nejvíce nutričních látek. Chladnější podnebí poskytuje pro pšenici pomalejší růst, kdy vysoce vstřebává a zároveň ukládá živiny před svým výkvětem. Tyto nutriční látky pšenice využívá pro tvorbu semen. Sklidí-li se pšenice před výkvětem, neobsahuje v sobě žádný lepek, který se vytváří později. Prášek z mladé pšenice je tudíž stoprocentně bezlepkový.

Omládněte s mladou pšenicí
Ohodnoťte příspěvek
[ssba]